Участь у Дні молоді 2024 (25.01.2024 р., онлайн)

25 лютого 2024 р. команда НЕО в Україні взяла участь в Дні молоді, який було організовано Радою з молодіжних питань при Президентові України у форматі онлайн.

Під час зустрічі було представлено ключові досягнення роботи Ради за 2023 рік, а також представлено план співпраці на 2024 рік, зокрема:

  • Форуми-дискусії 12 робочих груп для актуалізації напрацювань УкрМолфоруму2023 та формування нових пропозицій на УкрМолФорум2024 в т.ч. й до “Стратегії мотивації повернення молоді”
  • Український молодіжний форум 2024
  • Інформаційна кампанія до Міжнародного дня молоді в Україні
  • Програма підтримки молодіжних проєктів

Під час зустрічі було також представлено онлайн обговорення протягом весни 2024 року за участі таких робочих груп: Молодь діаспори, в т.ч. з числа зовнішньо переміщених осіб; Молодь з числа внутрішньо переміщених осіб; Нацменшини та корінні народи; Підприємці, в т.ч. і соціального спрямування; Представники культурно-мистецького середовища й креативних індустрій; Молоді спортсмени; Молоді ветерани.

До зустрічі приєдналась Світлана ШИТІКОВА, координаторка НЕО в Україні, яка представила можливості Програми Еразмус+ на найближчі конкурси у сферах молоді та спорту задля розбудови потенціалу українських організацій спільно з європейськими колегами. Спікер також зосередила увагу на пріоритетах Програми, які відповідають актуальним питанням діяльності і Міністерства молоді та спорту Україні, і локальним потребам молоді в різних регіонах України.

Попередня Участь у щорічній зустрічі NEO-ICP EACEA, Національний Еразмус+ офісів та ...